Το εξωτικό διαμάντι των Συβότων

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι, σχεδόν, πάντοτε συνυφασμένες με πολυήμερες διαμονές σε ελληνικά νησιά, πάνω σε παραλίες και μπαράκια, δίπλα στο κύμα. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται και την πολυκοσμία που θα επικρατεί, κυρίως εάν η επιλογή σας περιλαμβάνει κάποιο από τους πιο hot προορισμούς της χώρας μας, όπως είναι τα κυκλαδίτικα νησιά.

Δύσκολα θα βρεις ξαπλώστρα στις οργανωμένες και πιο περιζήτητες παραλίες των συγκεκριμένων νησιών, και ακόμη πιο δύσκολα θα μπεις σε μπαρ και κλαμπάκια, ενώ τα λεφτά που θα ξοδέψεις ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Εκτός κι αν έχεις κάνει το ψάξιμό σου και έχεις ανακαλύψει ότι πέραν από τα συνηθισμένα υπάρχουν και περιοχές απάτητες και ανεξερεύνητες που μπορούν να σου προσφέρουν την ίδια, ίσως και καλύτερη, ποιότητα διακοπών. Τα Σύβοτα Θεσπρωτίας έχουν, ομολογουμένως, μια από τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα με εξίσου καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά, μείον την πολυκοσμία.

Η Μπέλλα Βράκα, η πανέμορφη παραλία των Συβότων, που συνδυάζει το πράσινο του δάσους με το γαλάζιο της θάλασσας προσφέρει ό,τι και κάθε κοσμικό ελληνικό νησί, και μπορείτε να επιδοθείτε ακόμη και σε θαλάσσια σπορ ή να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Ο συνδυασμός των καταγάλανων νερών, με το καταπράσινο των παρθένων δασών και την ηπειρωτική φιλοξενία είναι σίγουρα ένα ονειρικό σκηνικό, το οποίο όλοι μας θέλουμε για να ανανεωθούμε κατά τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Το γεγονός, δε, ότι η παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε θαλάσσια σπορ, ικανοποιώντας έτσι και την αδρεναλίνη σας, κάνει την ιδέα ακόμη πιο ερωτεύσιμη.

Ίσως έχει έρθει, λοιπόν, ο καιρός να αφήσετε να τετριμμένα και να καταφύγετε σε νέα μέρη και περιπέτειες φέτος το καλοκαίρι, γνωρίζοντας τοποθεσίες και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Η Μπέλλα Βράκα θα χαραχτεί στο μυαλό και την καρδιά σας και θα έχετε να θυμάστε την Καραϊβική της Ελλάδας. Θα είστε τόσο κοντά κι όμως θα έχετε την αίσθηση ότι ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα κι έχετε φτάσει σε άλλη ήπειρο, μόνο που θα βρίσκεστε στη δική μας μαγευτική Ήπειρο!