Τα Σύβοτα πόλος έλξης και για τηλεοπτικές παραγωγές

Η Ηπειρωτική Ελλάδα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, τόσο λόγω των κρυφών ομορφιών της, οι οποίες έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται σταδιακά, αλλά και λόγω της προβολής της σε διάφορες εκπομπές και ριάλιτι. Σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις, το γνωστό ριάλιτι The Bachelor έχει προβεί σε γυρίσματα στην Ηπειρωτική Ελλάδα και στα Σύβοτα πιο συγκεκριμένα, προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο των ξένων τουριστών, όσο και του ελληνικού πληθυσμού.

Οι τοπικές αρχές προσπάθησαν πολλές φορές και στο παρελθόν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον εταιρειών παραγωγής, έτσι ώστε να προβληθούν οι ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτή την φορά, όμως, οι προσπάθειες τους απέδωσαν καρπούς και έτσι με τη νέα σεζόν τα μαγευτικά τοπία θα ξεδιπλώνονται στη μικρή οθόνη, προσελκύοντας κίνηση στην περιοχή.

Οι, μέχρι πρότινος, άγνωστες και κρυφές ομορφιές για πολλούς, θα είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό και θα αποτελέσουν ως εκ τούτου πόλο έλξης για πολλούς Έλληνες και ξένους τουρίστες, οι οποίοι θα σπεύσουν να επισκεφθούν την περιοχή, είτε για να περιδιαβούν στα σημεία, όπου και έγιναν τα γυρίσματα του αγαπημένου τους ριάλιτι, είτε για να απολαύσουν από κοντά την χάρη και τη μαγεία της περιοχής.

Αυτό θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη και την προώθηση του τουρισμού τόσο στα Σύβοτα, όσο και στις γύρω περιοχές, καθώς θα γίνουν ευρύτερα γνωστά και αρεστά στο κοινό.

Το γεγονός ότι μια εκπομπή που είναι ιδιαίτερα αγαπητή και δημοφιλής ανάμεσα σε εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο, έχει επιλέξει τα Σύβοτα για να πραγματοποιήσει τα γυρίσματά της δίνει την αντίστοιχη ώθηση και ευκαιρία στις αρχές της περιοχής να προβάλουν και να προωθήσουν τον αγροτουρισμό στην Ελλάδα και, δει, στα ηπειρωτικά χωριά, τα οποία παραμένουν ακόμη ανόθευτα και αναλλοίωτα, παρά τις επιρροές της παγκοσμιοποίησης.

Εκεί, ο πολιτισμός, τα ήθη και τα έθιμα παραμένουν ακόμη ζωντανά και αναβιώνουν, ενώ η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και η πλούσια βλάστηση δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό που όλοι θέλουν να ζήσουν.