Τα Σύβοτα επιλέγουν οι διάσημοι για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους

Ο Αύγουστος έχει μπει για τα καλά, οι διακοπές έχουν αρχίσει προ πολλού, κι αν δεν έχουν αρχίσει ακόμη, όλοι λίγο πολύ έχουμε μπει σε πνεύμα διακοπών. Μπάνια, ξενύχτια και, μονοήμερες έστω, εξορμήσεις. Μάλιστα, πολλοί όπως φαίνεται είναι αυτοί που προτιμούν την ηπειρωτική Ελλάδα για τις εξορμήσεις τους, ανάμεσά τους και διασημότητες της ελληνικής showbiz, όπως ο Γιώργος Λιανός, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις του.

Ο γνωστός παίκτης του Survivor, απόλαυσε τα μπάνια του με την παρέα του φίλου του Γιάννη Τσίλη και δε δίστασε να μοιραστεί στιγμιότυπα από τις ομορφιές της περιοχής και του μπλε της θάλασσάς μας στον προσωπικό του λογαριασμό.

Το, μέχρι πρότινος, άγνωστο σε πολλούς, αλλά γραφικότατο χωριό της Θεσπρωτίας, έχει αρχίσει να κινεί το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μη και γίνονται πολλές συζητήσεις γύρω από την αναλλοίωτη ομορφιά του, τη γνησιότητα των παραδόσεών του, καθώς και των πεντακάθαρών και καταγάλανων νερών του.

Μετά τις συζητήσεις που είχε ο ΑΝΤ1 για την πραγματοποίηση γνωστού ριάλιτι στην περιοχή, τα Σύβοτα παρουσιάζουν αυξημένο τουρισμό, κυρίως από γνωστούς παρουσιαστές και άλλες διασημότητες του ελληνικού παρασκηνίου.

Η προβολή του χωριού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε εκπομπές, έχει ήδη αρχίσει να αποφέρει καρπούς, μιας και η ζήτηση διαμονής έχει αρχίσει να αυξάνεται κατακόρυφα. Οι κάτοικοι του χωριού έχουν φροντίσει να μείνουν πιστοί στις παραδόσεις και τα έθιμά τους και έχουν διατηρήσει την αρχιτεκτονική του χωριού, η οποία έρχεται σε άμεση αρμονία με τα καταγάλανα, παρθένα νερά του.

Οποιοσδήποτε επιλέξει να τα επισκεφθεί, θα έρθει σε άμεση επαφή με το ελληνικό μεγαλείο και θα γυρίσει για λίγο πίσω στον χρόνο. Σίγουρα, δε, θα απολαύσει την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία, την αυθεντική και γευστικότατη ελληνική κουζίνα, καθώς και τα μπάνια στα υπέροχα νερά των Συβότων, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και τη βαβούρα των πιο κοσμικών και οργανωμένων πλαζ.

Τα Σύβοτα αποτελούν, σαφώς, έναν ελκυστικότατο προορισμό και η ζήτησή τους προβλέπεται να αυξηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.